IT service


Njuman erbjuder företagskunder helhetslösningar som skräddarsys efter genomgång av era behov samt eventuell befintlig miljö.
Kontakta oss för rådgivning.

Nyinstallation
Vi levererar och installerar nya servrar, mjukvaror, klientdatorer, skrivare och nätverksutrustning. För t.ex. nystartade företag kan vi bygga upp en totallösning med helt ny utrustning anpassad efter just Era behov och resurser.

Analys av befintlig miljö
Många företag har inte gått igenom sina datorer och nätverk på många år, och utnyttjar inte möjligheterna som idag finns. De senaste åren har det hänt mycket som kan underlätta och effektivisera en arbetsdag för dig och dina medarbetare. Företag som redan har en maskinpark, kanske behöver bygga ut, eller uppgradera delar av den.

Hosting (Molntjänster – Cloud Services)
Flytta ut hela eller delar av era servrar och program till oss. Tillsammans med vår samarbetspartner erbjuder vi trygg hostingdrift. Kontakta oss för mer info och priser. Vi hjälper er att komma igång och blir er kontakt vid support. Exempel på vad som kan erbjudas genom hosting:
Dedikerad eller virtuell server
Personlig onlinebackup
Serverbackup
Webbhotell
Fler tjänster och funktioner införs kontinuerligt.

Försäljning av hårdvara och program
Vi levererar allt som behövs för ditt företags IT-behov, bl.a. servrar, nätverksprodukter och såväl bärbara som stationära datorer. Vi har mångårig erfarenhet av försäljning, och har byggt upp goda relationer med de stora tillverkarna och leverantörerna, vilket gör att vi kan erbjuda bra priser och snabba leveranser. Välj mellan att själv hämta i butik, få varan levererad direkt till Er, eller att vi kommer ut och levererar samt installerar.

Utbildning
Vi utför även utbildning inom allt från Microsoft Office till mer avancerade utbildningar för de som vågar anta utmaningar i företaget.