Trädgårdstjänst


Trädgårdstjänst hos Njuman utför anläggning och skötsel av utemiljöer året runt.

En fin trädgård är enkelt! Vi har de gröna fingrarna du behöver. Visst vore det skönt att ligga i hängmattan, spela golf eller umgås med barn och familj och samtidigt ha en fin och vacker trädgård? Låt oss ta hand om den åt dig så kan du i lugn och ro njuta av din fritid!

Vi ansar, rensar, krattar, planterar, vattnar, klipper gräset och häckar. Skall du åka bort kan vi ta hand om din trädgård så att det ser bebott ut. Kort sagt, vi fixar det mesta när det gäller att ta hand om din trädgård!

Vi tar hand om allt i trädgården. Här är några exempel på vad vi gör:
• beskärning av träd och buskar
• häck- och gräsklippning
• trädgårdsrenovering
• rådgivning för anläggning av fruktodling för privat bruk
• trädgårdsröjning med röjsåg
• anläggning av rabatter
• snöröjning i Växjö

Allt för din trädgård året runt. Ta kontakt med oss och berätta om dina tankar och planer.