När vädret styr

Igår hände en intressant grej. Jag höstplanterade vissa typer av matlök(luftlök och potatislök) och jag skulle egentligen höstså en del annat med. Men så var den andra hälften tvungen att åka iväg på lång-ärenden. I detta fall till Kalmar . Han frågade om jag hade mycket att göra och jag svarade att jovisst hade jag det. För sådd och förberedelser tar längre tid än man tror. Men så förklarade han att han egentligen hade några ärenden och undrade om jag kunde följa med? Efter att först säga nej , så slog det mig att jag kanske kunde följa med MEN att det berodde på vädret. Och efter att jag konsulterat väderappar och några prognoser för de närmsta dagarna så visade det sig att jag kunde.

Att försöka bli så oavhängig som möjligt betyder ju att man måste offra en del bitar och man kan kanske inte göra som förut och åka bort när man känner för det. Så jag kom på mig själv faktiskt hur mycket ens prioriteringar ändrats. Och att i detta fall hur mycket naturen och vädret bestämmer.